Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'k-341'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • Wheel Horse
    • Wheel Horse Tractors
    • Wheel Horse Electric / Battery Powered Tractors
    • Engines
    • Transmissions and transaxles
    • Wheel Horse Electrical
    • Implements and Attachments
    • Restorations, Modifications, & Customizations
    • Pullers
    • WIKI Discussion
  • Wheel Horse Reference
    • Wheel Horse Manuals
    • RedSquare Links
    • Instructional threads and video's
    • Tools and Equipment
  • Europe
    • Euro Introductions
    • Show Pictures
    • Euro Classifieds
  • Picture Gallery
    • Wheel Horse Picture Gallery
    • Implements Picture Gallery
    • Show Pictures
    • LIVE Broadcasts
  • Classifieds
    • Classifieds
    • Haulin Help
    • Vendors
  • General Talk
    • Corona Assistance
    • non tractor related discussion
    • Introductions
    • Bumps and Bruises
    • site suggestions, updates, issues
    • Just for Fun
    • other brands
    • Gardening
  • Shows and Events
  • 520 Club's 520 Specific

Categories

  • Wheel Horse Manuals
    • 1955-1964
    • 1965-1972
    • 1973-1977
    • 1978-1984
    • 1985-1990
    • 1991-1997
    • 1998-2012
    • All years
    • Service Bulletins
  • Implement Manuals
    • Mower decks & reel
    • Blades Dozer Grader Snow
    • Snow Blowers
    • Ground engaging
    • Other
  • Engine Manuals
    • Kohler
    • Onan Service Manuals
    • Other
  • Transmission
    • Manual
    • Automatic / Hydro
  • Electrical
  • Brochures
  • RedSquare Calendars
  • Misc. Items

Blogs

There are no results to display.

There are no results to display.

Categories

  • Wheel Horse for Sale
  • Euro Wheel Horse For Sale
  • Wanted
  • Euro Wanted
  • Trade
  • Euro Trade
  • Non-Wheel Horse
  • Euro non-Wheel Horse
  • Wheel Horse Sold Archive

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Found 1 result

  1. RJ Hamner

    Well, that was interesting

    The C-160 just wasn't running right. Started with new points, plug, filters. I had put an aftermarket carb on it but had found a good Carter N in the correct size so I rebuilt it. Got it started this afternoon and had it running at about half speed to warm it up so I could make the final adjustment to the carb. It purred along for about 4 minutes and just quit. First thought was "out of gas". Looked in the tank and sure enough it was really low so I filled it up. Tried to start it again .....NOTHING Went and rechecked everything ....NOPE Got out the can of starting fluid...NOPE Pulled the plug and noticed the gap was ZERO. Re-gapped and tried again. Same thing again no gap. Pulled the head. Looked normal. When I cycled the engine I noticed that the exhaust valve didn't fully retract. Was able to remove the exhaust valve with two fingers!!!!! Guess I am in the market for a new set of keepers and a few gaskets. The guys at McHenry's Small Engine Love Me
×
×
  • Create New...