Jump to content
Adams94

Got the loader mounted today!

Recommended Posts

 

:woohoo:                         Let it snow, you are ready!                      :text-coolphotos:

  • Like 2

Share this post


Link to post
Share on other sites
 
 
 

Thanks!  I just changed the pump mounting so it's moved forward some and the belt now works! Now just need braces, although looks like the fitting on the top of the pump will be in the way for that brace:think: more configurations needed

Share this post


Link to post
Share on other sites
 
 

Dang it, I was supposed to get you pictures and dementions of the braces. I will get them tomorrow. 

  • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites
 
7 minutes ago, c-series don said:

Dang it, I was supposed to get you pictures and dementions of the braces. I will get them tomorrow. 

That'd be great!

24 minutes ago, richmondred01 said:

Very nice and the ever elusive 520-8 too. 

Great.

Thanks!

Share this post


Link to post
Share on other sites
 

@Adams94  braces on mine (same loader) are 36"OA and 34.5" hole to hole. My right brace goes under the pump. It's close but clears by about 1/8":handgestures-thumbupright:

  • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites
 
 
13 hours ago, muz123 said:

Nice setup! Looks great! :handgestures-thumbupright:

:text-yeahthat:

Exactly what I was thinking!

I may have a tiny bit of loader-envy.....

 

  • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites
 
9 hours ago, roadapples said:

@Adams94  braces on mine (same loader) are 36"OA and 34.5" hole to hole. My right brace goes under the pump. It's close but clears by about 1/8":handgestures-thumbupright:

Thanks! Is it the same size steel as the cross tube at the top,  could you take a picture of your pump and how the brace goes through there?

 

1 hour ago, ebinmaine said:

:text-yeahthat:

Exactly what I was thinking!

I may have a tiny bit of loader-envy.....

 

I don't blame you lol

Edited by Adams94

Share this post


Link to post
Share on other sites
 
16 hours ago, Adams94 said:

looks like the fitting on the top of the pump will be in the way for that brace:think:

Loosen those fittings and adjust them so they're closer to the tractor and re-tighten. Kind of like the bottom one is.

If necessary the brace can be spaced out a little where it bolts onto the front brace bracket with washers but it should fit past the pump.

Edited by wallfish
  • Like 2

Share this post


Link to post
Share on other sites
 
31 minutes ago, wallfish said:

Loosen those fittings and adjust them so they're closer to the tractor and re-tighten. Kind of like the bottom one is.

If necessary the brace can be spaced out a little where it bolts onto the front brace bracket with washers but it should fit past the pump.

I’m going to play with it a little today. Thanks!

Share this post


Link to post
Share on other sites
 
4 hours ago, Adams94 said:

Thanks! Is it the same size steel as the cross tube at the top,  could you take a picture of your pump and how the brace goes through there?

 

 

I think the tube is the same. Sorry, too dumb to do pictures...:bitch:

  • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites
 
5 minutes ago, roadapples said:

I think the tube is the same. Sorry, too dumb to do pictures...:bitch:

I understand lol

  • Haha 1

Share this post


Link to post
Share on other sites
 

Tubing on my D200 is 1-1/16" OD  (Same a cross bar) Note on one side someone welded on reinforcing plates...Probably a good idea

IMG_0093.JPG

IMG_0095.JPG

  • Like 2

Share this post


Link to post
Share on other sites
 
14 minutes ago, pfrederi said:

Tubing on my D200 is 1-1/16" OD  (Same a cross bar) Note on one side someone welded on reinforcing plates...Probably a good idea

IMG_0093.JPG

IMG_0095.JPG

Thank you sir!:thanks:

Share this post


Link to post
Share on other sites
 

I have never noticed on the Onan that there was auxiliary mounting holes for the pump bracket. Is that what is mounted to? 

Share this post


Link to post
Share on other sites
 
9 hours ago, MalMac said:

I have never noticed on the Onan that there was auxiliary mounting holes for the pump bracket. Is that what is mounted to? 

There's is one unused threaded hole above the frame and jus tin front of the pto and the other goes into the front bolt of the upper pto arm mount

Share this post


Link to post
Share on other sites
 

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×