Jump to content
  • Please Read

    The classifieds are for MEMBER equipment only. Please do not post links to ad's or auctions on other hosted on other sites. Any such postings will be deleted. Posting of any comments other than questions regarding the ad will be removed without notice.  Please help us keep the classified section on track.  If you are posting an item for sale you MUST include your location and a price. Items posted without a location or price are subject to removal. You may NOT auction an item to the highest offer. RedSquare is not responsible for the accuracy of the listings. First and foremost, "make all deals at your own risk" and "settle all disputes off of the forum". It is your responsibility to validate the legitimacy of the seller and the sale.  You may report a failed transaction to the moderator administration team which will be evaluated for repeat offenders.  Any effort to deliberately deceive or defraud members will result in expulsion from the forum.

    Do not post duplicate ads in an attempt to increase visibility, any duplicate posted will have newest ad removed, continued posting of duplicate ads will result in suspension.

     

    Hint use the filter on the right to only see active posts. Closed posts indicate the item is no longer available.

     

  • 1995 Ford F150 XLT Lariat 6" lift 5.0 efi 5 speed


    Docwheelhorse
    • Active
      Price: $1500
      Location: Andover Ct 06232
      Contact: Tony (860) 978-9039

    Hello Everybody,

    Picked up this truck to help a friend out. Drove it home 30 miles... runs good, idles good has 130,000 on it. Good volts, oil pressire, temperature. Im no expert but heres what I know.

     

    It has a 6" lift comprised of a 2" body lift and a 4" suspension lift.

     

    Has 35 x 12.50 x 15 tires which are pretty much shot..

     

    I beleive it has a broken transmission mount---maybe motor mounts too. Dont know. It does the classic jump in first gear but I think its only the rear trans mount.

     

    Clutch is hydraulic and works well.

     

    Brakes work ok...

     

    Exhaust is all there as far as cats etc... but has a single outlet kicked out just in front of passenger rear tire.

     

    Battery is 7 yrs old and weak / shot.

     

    At about 70 mph it developes a vibration which I think is out of balance tire.

     

    Dont know rearend gear ratios. It takes off in first easy enough... you cant put into 5th until about 60 mph. The rpms in 5th at 60 mph is ~1800. 

     

    Everything seems to work... radio is aftermarket and I didnt play with.

     

    Underside is clean... 

     

    Gimme a call and we can talk about it.

     

    I have more pics to email.

     

    Tony

    Andover CT

    860-978-9039

     

     

     

     

     

     

     

     

     

     

    20171226_130229.jpg

    20171226_130236.jpg

    20171226_130245.jpg

    20171226_130252.jpg

    20171226_130306.jpg

    20171226_130317.jpg

    20171226_135714.jpg

    20171226_135857.jpg

    • Like 1


    User Feedback

    Recommended Comments

    There are no comments to display.



    Create an account or sign in to comment

    You need to be a member in order to leave a comment

    Create an account

    Sign up for a new account in our community. It's easy!

    Register a new account

    Sign in

    Already have an account? Sign in here.

    Sign In Now


  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×